Protos 1 – sc Balkbrug 1

In de bekerwedstrijd tegen Balkbrug was Protos de sterkste, eindstand 4-1.
Balkbrug startte de wedstrijd met veel energie en wist reeds na 3 minuten de 0-1 te scoren. Vanaf het middenveld werd de spits diep gestuurd, deze kon ongehinderd de bal met een lob in het Protosdoel plaatsen. Protos kreeg gaandeweg de 1ste helft de overhand maar miste lange tijd de scherpte om de kansen die kwamen te verzilveren. Vlak voor rust was het dan toch raak, Rik Meijerink kreeg de bal in de loop mee en wist vrij voor het doel geplaatst binnen te schieten, 1-1. Na rust kon Balkbrug het niet meer bijbenen en was het wachten op de voorsprong voor Protos. Na een uur spelen wist Michel Overweg na een goede balaanname 2 tegenstanders voorbij te lopen en de 2-1 aan te tekenen. Dezelfde Michel Overweg kreeg na een lichte overtreding van een Balkbrug verdediger een penalty mee, Michel nam deze zelf maar zag de keeper de bal keren. Even later was het Tom Meijering die tussen 3 verdedigers de bal goed aannam en direct versnelde om daarna de 3-1 te scoren. Vlak voor het eindsignaal legde de mee opgekomen Michel Soppe de bal op het hoofd van Bram Mittendorff die knap binnenkopte, 4-1.
Voor beide teams geldt dat ze niet verder zijn in de beker en zich kunnen focussen op de competitie.