EMMS 1 – Protos 1

Protos was deze middag lange tijd de bovenliggende ploeg maar liet teveel kansen liggen waardoor EMMS alsnog langszij kwam, 1-1.
Na 10 minuten spelen was de 1ste kans voor EMMS, Jordi Anbergen speelde zich met een goede 1-2 in de 16m vrij maar schoot net naast. Na wat kleine kansjes was het Protos dat op 0-1 kwam, Bart Reinink ving een weggewerkte corner op en passte beheerst de bal op het hoofd van Roy Soppe die prachtig in de bovenhoek kopte. Even later gaf Stan van der Veen de bal in de loop mee aan Michel Overweg die  vrij voor het doel net naast het doel schoot. Direct na rust was het Bram van der Veen die Michel Overweg vrij voor het doel zette maar ook deze kans ging net naast.  Protos bleef kansen creëren en nadat met een hard schot van Bram Mittendorff EMMS-keeper Bastin Kleinherenbrink nog eens getest werd , ging Justin Westerbeek na een onbeheerste actie met rood van het veld. Aan het spelbeeld veranderde dit niets, toch wist EMMS gelijk te maken, zonder dat er sprake was van druk zetten door EMMS gleden 2 Protos spelers uit waardoor de bal door Jordi Anbergen opgepikt kon worden en strak langs de paal in het doel werd geplaatst, 1-1. Enkele minuten later kreeg Protos zijn volgende kans, via Dennis Spang en Bram van der Veen belandde de bal voor het EMMS-doel bij Bas Grobbe in de voeten, deze nam aan maar schoot vervolgens naast het doel. 10 Minuten voor het eindsignaal wist Michel Overweg, na het uitspelen van zijn directe tegenstander, vrij door te lopen op het EMMS-doel eb daar de keeper uit te spelen om vervolgens op de paal te schieten. Ook de laatste kans in de wedstrijd was voor Protos, Michel Overweg gaf de bal in de loop mee aan Dennis Spang die doorliep op het EMMS-doel om daar tegen de keeper op te schieten. Protos zat er deze middag verdedigend goed kort op en wist zich daarnaast prima kansen te creëren, gelukkig voor EMMS was de afronding niet zo overtuigend.

Volgende week krijgt Protos Twedo op bezoek.