Bekerwedstrijd Protos 1 – Hodo 1

Zaterdag 2 september 2017- In een aantrekkelijke wedstrijd met 2 aan elkaar gewaagde teams en een prima leidende scheidsrechter was het Hodo dat de overwinning pakte.

Na een kwartier spelen was Protos dicht bij de openingstreffer, een hard schot werd door de Hodo-keeper tegen gehouden maar bracht de bal bij Mark van der Veen die uit de rebound naast schoot. Hodo kwam na een half uur op voorsprong door wat gekluts voor het Protosdoel waar de nr. 10 van Hodo het felst was en wist te scoren, 0-1. Kort voor rust kreeg Protos 2 beste kansen, eerst was het Robin Soppe die de achterlijn wist te halen en de bal terug legde op de inkomende Michel Overweg die zijn schot geblokt zag worden door een verdediger.

Daarna ging de  Hodo-doelman bijna onder een uittrap van Tim Bakker  door, de nog met de vingertoppen beroerde bal werd door Michel Overweg op het lege doel geschoten maar door de Hodo-keeper nog juist voor de doellijn tot corner gewerkt. Na rust begon Protos sterk en er dit leverde diverse kansen op. Eerst was het Stefan Meijerink die op aangeven van Bas Grobbe vrij voor het Hodo-doel kon uithalen maar naast schoot.

Daarna wist Mark van der Veen met een voorzet Bas Grobbe vrij voor het doel aan te spelen maar deze raakte de bal niet goed. Ook Bram Mittendorff wist het doel niet te treffen na een voorzet van Mark van der Veen. Nadat Hodo even onder de druk van Protos wist uit te komen zonder nog echt gevaarlijk te worden voerde Protos met goed combinatiespel het laatste kwartier de druk op het Hodo-doel weer op. Nadat Michel Overweg een mooie voorzet van Rick Bosch niet wist te verzilveren kwamen er nog kansen voor Robin Soppe en Bram Mittendorff maar waar het veldspel voor Protos prima liep lukte het afronden deze avond niet.